Despre

Despre Dr. Carmen Constantin

“ Cred cu tărie că fiecare persoană este specială şi frumoasă în felul ei și că trebuie să facă tot ceea ce îi stă în putință pentru a fi fericită şi mulțumită de aspectul său interior și exterior. De asemenea, cred că deciza de a-ţi aduce o îmbunătățire estetică prin mijloace chirurgicale trebuie luată în deplină cunoștință de cauză. Acesta este şi motivul pentru care am o discuție detaliată cu fiecare pacient înainte de a trece la o intervenție chirurgicală sau non-chirurgicală. Apoi, creeăm împreună un plan de tratament personalizat pre şi post operator şi urmărim îndeaproape evoluția ulterioară.”

Îmbinând pasiunea pentru meseria de doctor cu studiul amănunțit, specializările permanente şi experiența acumulată pe parcursul a peste 2000 de operații chirurgicale și intervenții plastice și estetice, Dr. Carmen Constantin este medic specialist chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.

În paralel, colaborează cu mai multe clinici private unde efectuează operații chirurgicale și intervenții plastice și estetice, cu specializare în chirurgia sânului, chirurgia nasului, chirurgia feței (pleoape, sprâncene etc.), chirurgia urechilor, chirurgia tumorilor, remodelare corporală, dar și în intervențiile nechirurgicale precum tratamentul ridurilor, mărirea buzelor, peeling-ul chimic, mezoterapie, rejuvenare și remodelare facială prin injectare cu Botox și nu numai.